donderdag 18 januari 2018

Zaterdag 28 oktober 2017


We vertrokken om half 3 met de bus naar Schiphol om daar keurig op tijd met het vliegtuig naar Malaga te vertrekken. 
De vlucht verliep rustig en voordat we het wisten waren we een half uur eerder dan gepland op de plaats van bestemming. Ook op het vliegveld in Malaga verliep alles vlekkeloos. 
We haalden de huurauto op bij Allincarhire waar we een peugeot 308 mee kregen.
Omdat we om 21.45 uur bij het verhuurbedrijf wegreden waren we net te laat om wat boodschappen te kunnen doen. We hadden graag wat drinken en iets te eten voor morgenochtend gekocht, maar dat ging niet meer. We reden moeiteloos naar ons Airbnb huis en werden daar opgewacht door de verhuurster. De auto konden we parkeren op een enorm steile., smalle oprit. Dat was nog best even spannend, achteruit naar beneden met een auto waar we net een kwartier in gereden hadden. Gelukkig ging het allemaal goed. We kwamen de heuvel ook maar met moeite weer op en de rest van de week hebben we de auto maar op een nabijgelegen parkeerterreintje gezet.
Het huis was erg mooi. Veel ruimte en het zag er schoon en goed onderhouden uit. Het mooiste was toch wel het grote terras met loungeset, eethoek en hangmat. 

Omdat we geen boodschappen gedaan hadden en nog wel iets wilden eten reden we naar het centrum van Rincon de la Victoria gereden. Daar vonden we toch nog een kleine supermarkt die volgens mij niet meer open was maar waar we toch nog boodschappen mochten doen en aten we lekkere noodels en gebakken rijst bij Go Asia.


De temperatuur was nog rond de 17 graden en we hebben na het eten nog heerlijk even zitten te lezen op het terras.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zaterdag 28 oktober 2017

We vertrokken om half 3 met de bus naar Schiphol om daar keurig op tijd met het vliegtuig naar Malaga te vertrekken.  De vlucht verl...